Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Itt járt Magyarósi Csaba

Itt járt Magyarósi Csaba
Tegnap nálunk forgatott Magyarósi Csaba, hazánk egyik legismertebb videós tartalomgyártója. Mindannyian régen követjük munkásságát, különösen kedveljük az utazós videóit, a rengeteg ott megosztott információ miatt. 

A felvétel kezdetén üzletünket mutatja be, illetve beszélünk pár random bringáról itt a boltban néhány szót, aztán elmennek bringázni egyet Dórával itt Budapesten. Külön öröm, hogy Dóra talált nálunk egy olyan bringás ruhát, ami nemcsak a bringázás előtt tetszett neki, hanem visszaérkezéskor is kiemelte mennyire jó :)

A két választott bringa a Specialized Turbo (azaz elektromos) kínálatából került ki:

- Specialized Turbo Como 5.0 IGH: Ez egy jól felszerelt, városi "cirkáló", melyet az emberi erőn kívül még egy 90 Nm (250W) motor is segít mozgatni. A bringa igazi állom mindenkinek aki szeret ugyan bringázni, de nem szeret felfelé menni, nem szereti, ha olajos lesz a lába a lánctól, nem szeret foglalkozni a lánctisztítással és maga a váltás is csak túlbonyolítja a tekerést: hisz ez a bringa szíjhajtással és automata váltóval van felszerelve. Tehát csak tekernünk kell, meg időnként fékeznünk. A bringa felszereltségét tekintve már egy Garmin járműérzékelő radarral is fel van szerelve, mely folyamatosan pásztázza a mögöttünk lévő teret és a bringa kijelzőjén értesít minket a mögénk érkező járművekről. 

- Specialized Turbo Vado 3.0:  Csaba által választott bringa pedig egy elektromos trekking kerékpár, azon belül is a Specialized márka belépő modellje. A motor erő ez esetben csak 50 Nm, ami ugyan nominálisan majdnem fele a csúcsmodell 90 Nm nyomatékához képest, de átlagos terepviszonyok között azért elegendő. 

 

Nem örültünk volna, ha sisak nélkül mennek el tőlünk bringázni, így mindketten kaptak egy-egy sisakot is szintén a Specialized kínálatából. Meg persze valahova kellett rakni táskáikat is, így a Specialized- Fjällräven kínálatából két hátsó tárolódobozt is feltettünk a bringákra, így a fotós cuccok is teljes biztonságban utazhattak :)

Végül és elsősorban nézzétek végig a videot! Csomó jó info van benne Budapest parkjairól is! :)

Sokan kérdeztétek, hogy a kiegészítők mik voltak, így összegyűjtöttük tételesen:

- Dóra ruhája: Specialized/Fjällräven Saddle To Table Dress

- Dóra sisakja: Specialized Mode 

- Csaba sisakja: Specialized/Fjällräven Tone 

- Dóra táskája: Specialized/Fjällräven Cave Tote 

- Dóra másik táskája:  Specialized/Fjällräven Cave 

- Tárolódobozok a bringákon: Specialized/Fjällräven Coolcave

 

Videók forrása:

- Specialized.com

- Magyarósi Csaba